Zemiakové gnocchi bez lepku poslúžia ako chutná príloha k hlavným jedlám, omáčkam alebo ako súčasť talianskej kuchyne. Sú ideálne pre celiatikov a osoby, ktoré potrebujú prispôsobiť svoju stravu.
Návod na prípravu: Gnocchi vložte do vriacej osolenej vody a varte, kým nevyplávajú na povrch.
Skladovanie: Baleno v ochrannej atmosfére. Skladujte v suchu a chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 3 dní.
Obsah: 500 g
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 624 kJ / 147 kcal
Tuky: 0,3 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 32,6 g
z toho cukry: 0,2 g
Bielkoviny: 2,6 g
Soľ: 1,4 ga
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu.