Maselný tuk Ghí nájde uplatnenie v studenej aj teplej kuchyni. Vďaka vysokému dymovému bodu je Ghí ideálny tuk na vyprážanie. Neobsahuje laktózu ani lepok.
Maslo Ghí je vhodné aj pre tých, ktorí majú problémy s intoleranciou mliečnej bielkoviny. Prepustené maslo Ghí je cenené predovšetkým preto, že má vyšší dymový bod a pri smažení sa tak nevytváranie nestráviteľnej toxickej látky, ako u tukov s nižším dymovým bodom. Ghí je tuk, ktorý obsahuje celý rad vitamínov, minerálov antioxidantov a preto je stále obľúbenejší! Neobsahuje laktózu (laboratórny výsledok), kazeín, je prirodzene bezlepkové.
Upozornenie:
Ghí môže byť oproti maslu skladované najmenej šesť mesiacov bez chladenia.
Zloženie:
100% maslový tuk
Obsah:
450 ml
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.