Popis
Agávový sirup je zahustená šťava z kaktusov agáve. Má jemnú a neutrálnu chuť aj farbu. Jeho hustota je zhruba niekde uprostred medzi najredším a najhustejším sirupom. Agávový sirup je veľmi univerzálny pomocník.
Tipy na použitie agávového sirupu:
- domáce zmrzliny
- ovocné želé z agaru
- tofu krém, puding
- domáce rastlinné mlieka
- sušienky, bábovky, koláče, muffiny,...
- podpora kysnutých ciest
- domáca limonáda, ľadový čaj, smoothies
- marmelády, džemy
- dresing na šalát - zmiešajte agávový sirup, olivový olej, jablečný ocet a tamari omáčku
- karobová čokolády - zmiešajte agávový sirup, kakaové maslo a karobový prášek
Zloženie
Agáve*. Môže obsahovať stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Skladovanie
Skladujte v suchu, tme a chráňte pred teplom.
Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota 1 297 kJ / 310 kcal | |
---|---|
Tuky: | 0,0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,0 g |
Sacharidy: | 78,0 g |
z toho cukry: | 77,0 g |
Vláknina: | 1,0 g |
Bielkoviny: | 0,0 g |
Soľ: | 0,0 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár