Zrná 100% Arabica chutia orieškovo, čokoládovo, s vyváženým, plným telom.
Pražené extra pomaly - málo kyselín a horkých látok
Baristická kvalita
Najlepšie espresso pre plnoautomatické stroje.
PLNÁ CHUŤ a NAJLEPŠÍ KRÉM
Zmes zŕn 100% Arabica chutí orieškovo, čokoládovo, s vyváženým, plným telom. Praženie sa vyznačuje jemnou kyslosťou a malou horkosťou. Pri príprave v portafiltri alebo v dobrom plnoautomatickom kávovare vytvoria zrnká jemný krém.
EXTRA POMALY PRAŽENÉ
Pri bežnom priemyselnom pražení sa kávové zrná pražia 2 - 5 minút pri veľmi vysokých teplotách. Výsledkom je káva, ktorá často chutí príliš kyslo a horko. Dobré veci si vyžadujú čas. Venujeme viac času starostlivému a pomalému praženiu Guggenheimerovej kávy po dobu 30 minút. Nežiaduce kyseliny a horčiny sú tak šetrne odbúravané.
KVALITNÁ ZRNKOVÁ KÁVA BARISTA
Aby sme vám poskytli ten najlepší chuťový zážitok, používame len tie najkvalitnejšie kávové zrná. Zrná vyberáme s láskou a starostlivosťou. Tie získavame výhradne priamo od vybraných farmárov z najlepších oblastí pestovania kávy na svete. Veríme, že vychutnávanie kávy je jedným z najkrajších rituálov dňa. Dajte si pauzu, oddýchnite si a užite si túto chvíľu, pretože si ju zaslúžite.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.