PREČO JE NAŠA ČOKOLÁDA TAKÁ "ŠKAREDÁ"?
Pýtali sme sa slovenských čokolatierov, čo robí čokoládu na pohľad krásnou a lesklou. Odpoveď nás trochu prekvapila. Čokoláda sa pri dražovaní potiera leštiacou látkou. Táto leštiaca zložka je väčšinou zmes 2 éčok : arabská guma E414 a šelak E904 ktorý je živočíšneho pôvodu (vyrobené z hmyzu). Takmer všetko sušené ovocie dražované v čokoláde, ktoré sa predáva na Slovensku, je na povrchu krásne, lesklé, ľahko predajné.
Ale my sme nechceli ísť touto cestou... Naša spoločnosť nemá ani jeden produkt s umelou prísadou. Preto naše čokoládové ovocie síce nie je krásne naleštené, je obyčajné na pohľad, ale jeho chuť vám zoberie dych. Je fantastické a ZDRAVÉ.
Máme úžasné čokoládové produkty, vyrobené na Slovensku.
A HLAVNE BEZ UMELÝCH ÉČOK
V tomto výrobku sú iba 2 zdravé zložky : kvalitné ovocie + kvalitná čokoláda.
Hmotnosť: 50g
Zloženie: : Horká čokoláda , obsah kakaa 60,1% (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sojový lecitín, prírodná bourbon vanilka), 25% lyofilizované marhule. Môže obsahovať stopy mlieka, orechov a arašidov.
Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.
VYROBENÉ NA SLOVENSKU
Priemerné výživové hodnoty (na 100g):
|
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.