Rakytníkový džem obsahuje 34% rakytníka.
Použitie: Rakytníkový džem a jeho chuť vynikne u syrov, paštét, mäsa, zveriny a na bielom a celozrnnom pečive. Rakytníková príchuť je vhodná na dochutenie tvarohu, jogurtu, čaju alebo do buchiet a šišiek.
Rakytník rešetliakový (Hipophae rhamnoides) – prirodzená obranyschopnosť organizmu; energie; bohatý zdroj vitamínu C, komplexu vitamínu B, betakaroténu – provitamín A. Rakytník je prírodným multivitamínom.
Zloženie: Fruktóza 50%, rakytníková šťava 34%, jablká 10%, voda, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, želírujúca látka: pektín.
Rakytníkový džem je sladený stéviou a neobsahuje cukor. Džem je sterilizovaný a na 100 g výrobku bolo použitých 44 g ovocia. V 100 g výrobku je 50 g fruktózy.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.