- je bez lepku
- ak pridáte vodu, je aj bez laktózy
- zo zmesi hravo zvládnete bublaninu, tortu alebo rezy
Spomínate na ten pocit, keď vojdete do kuchyne vašej babičky a miestnosťou sa line nádherná vôňa čerstvo upečenej bábovky? Tak teraz môžete vašu babičku tromfnúť, a to vďaka špeciálnej zmesi na výbornú bábovku, ktorú sme pre vás namiešali z prirodzene bezlepkových surovín.
A keď na raňajky nemáte chuť na sladké, upečte sa výborný domáci chlieb.
Balenie obsahuje: 400 g zmesi
K tomu pridáte: 3 vajcia, olej a vodu alebo mlieko
Zloženie: kukuričný škrob, sacharóza, ryžová múka, modifikovaný kukuričný škrob, zemiakové vločky (zemiaky, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselín s kyselinou askorbovou, antioxidant: látky (difosforečnany, uhličitany sodné), jedlá soľ, aróma, farbivo: kurkumín
Návod na prípravu: Obsah vrecúška zmiešame s 3 vajcami, 150 ml oleja a 175 ml vody alebo mlieka. Šľaháme 3–4 minúty. Do vymastenej a bezlepkovou múkou vysypanej formy nalejeme cesto a pečieme pri 160 °C 45–50 minút. Prepečenie bábovky odskúšame špajľou.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.