LABETA torta drobenková bezlepková, 410g

Neohodnotené
Značka: Labeta
Dostupnosť Skladom (6 ks)
Kód: 5351
€3,25 €2,71 bez DPH
LABETA torta drobenková bezlepková, 410g
Neohodnotené
Značka: Labeta
  • je bez lepku
  • zmes na náplň je súčasťou balenia
  • dospelým pridajte do náplne trochu likéru

 

Lámete si hlavu nad tým, čo si dať dobrého ku kávičke? Poradíme - siahnite po ľahkej drobenej torte namiešanej z prirodzene bezlepkovej múky. Či už musíte dodržiavať bezlepkovú diétu alebo nie, drobnú tortu rozplývajúcu sa na jazyku si zamilujete.

Balenie obsahuje
320 g zmesi na korpus, 90 g zmesi na náplň

K tomu pridáte
Na cesto: 100 g mäkkého margarínu na pečenie alebo masla, 2 vajcia, 275 ml mlieka

Na náplň: 3 banány, 500 ml vychladené šľahačky

Zloženie
cukor, kukuričná múka, ryžová múka, modifikovaný kukuričný škrob, kukuričný škrob, čokoládové kúsky 5 % (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, vanilín), zemiakový škrob, kakao, kakao emulgujúci prípravok (glukózový sirup, plne stužený palmový tuk, emulgátor: estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou octovou, mliečna bielkovina), aróma, jedlá soľ, stabilizátor: difosforečnany, zahusťovadlo: xanthan

 

Návod na prípravu
Zmes na prípravu korpusu, margarín, vajcia a mlieko šľaháme elektrickým šľahačom 3 minúty na najvyššom stupni. Cesto rovnomerne rozotrieme do tukom vymastenej a bezlepkovou múkou vysypanej tortovej formy s priemerom 24–26 cm. Uhladíme a pečieme pri 170 ° C cca 30 minút. Po vychladnutí vydlabeme korpus pomocou lyžičky do hĺbky cca 1 cm. Vydlabanú časť korpusu nahrubo rozdrobíme. Olúpané banány pozdĺžne rozkrojíme a položíme na korpus. Do takmer vyšľahanej šľahačky pridáme zmes na náplň a došľaháme do tuha. Hotovú náplň navŕšime kopulovito na korpus a drobením tortu posypeme. Necháme v chladničke asi 2 hodiny stuhnúť.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: