- je bez lepku a bez laktózy
- vyrobená z ryžovej a kukuričnej múky
- pre vaše výdatné polievky aj guláš
- pridajte vajcia a máte zápražku raz dva
Zahusťovanie nikdy nebolo také jednoduché. Či už zahusťujete bezlepkové pokrmy, ako sú polievky alebo omáčky alebo potrebujete vylepšiť konzistenciu guláša, vyskúšajte našu poctivú bezlepkovú svetlú zápražku. Nenájdete v nej ani známku deproteinovanej pšenice. Pri výrobe bezlepkovej zápražky sme totiž využili iba kvalitné suroviny ako ryžovú a kukuričnú múku.
Balenie obsahuje: 250 g zmesi
Zloženie: kukuričná múka, ryžová múka, palmový tuk, rastlinná vláknina, aróma
Návod na prípravu: Hotovú omáčku, guláš alebo polievku prestaneme variť. Za stáleho šľahania metličkou prisypávame po malých dávkach zápražku do požadovanej hustoty. Povaríme 2–5 minút. Na zahustenie 1 litra polievky alebo omáčky je potrebné 40–70 g (2–3 polievkové lyžice) zmesi.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.