Neobsahuje žiadne aditíva, farbivá či dochucovadlá.
Jačmeň nebol pestovaný v priemyselnej oblasti, pri pestovaní neboli použité pesticídy.
● osviežuje a zároveň odstraňuje pocit únavy
● má vysoko alkalizujúci účinok
● má okysličujúce, antioxidačné, detoxikačné a vyživujúce účinky
● je bohatým zdrojom chlorofylu
● neutralizuje toxíny a čistí pečeň
● obsahuje prírodné vitamíny, minerály, stopové prvky a enzýmy
● obsahuje vlákninu, ktorá odvádza z tela toxické a odpadové látky, zmäkčuje stolicu, udržiava obsah čriev v pohybe, čo vedie k prevencii zápchy
● účinky zeleného jačmeňa a zelenej pšenice sú podobné, rozdiel je v chuti a v pomernom množstve vitamínov a minerálov. Niektorým ľuďom vyhovuje viac jačmeň, iným pšenica
Ako sa vyrába?
Jačmeň/pšenica sa zberá, keď dosiahne výšku asi 15cm. Pokosené steblá jačmeňa/pšenice sa usušia pri nízkej teplote a potom sa zomelú na prášok.
Použitie:
1-2 čajové lyžičky prášku rozmiešať so studenou alebo vlažnou vodou a vypiť. Použitie nalačno 1-3 krát denne (najlepšie 20 min pred jedlom).
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.