Prírodný rastlinný doplnok stravy vhodný aj pre vegetariánov či vegánov.
Lecitín je prirodzeným zdrojom cholinu a biologicky významných látok v ľudskom tele. Získava sa obvykle zo žĺtku alebo sójových bôbov. Tento lecitín je čisto rastlinného pôvodu, takže je vhodný aj pre vegánov. Sójový lecitín má vysoký obsah esenciálnych polynenasýtených mastných kyselín, ktoré si telo nedokáže samo vytvoriť. Pomáha s udržaním normálnej funkcie pečene.
Sójový lecitín užívajte po dvoch lyžičkách denne. Môžete ho konzumovať samostatne alebo rozmiešať v jogurte, kaši, smoothie alebo si s ním posypať trebárs ovocný šalát alebo müsli.
Zloženie
Sójový lecitín.
Alergény
Sójové bôby
Skladovanie
Uchovávajte v suchu a temne pri teplote 5–25 °C.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.