Polohrubá ryžová múka, vhodná ako náhrada za klasickú pšeničnú múku. Pri pečení sa zvyčajne mieša s inými druhmi múky (s kukuričnou alebo pohánkovou).
Múka je dobrým zahusťovadlom, zvyšuje objem a spojitosť zmesí. Často sa používa na prípravu sladkých nepečených dezertov.
Ryžová múka pomáha znižovať hladinu cholesterolu, ale aj vysoký krvný tlak. Ryža je ľahko stráviteľná potravina navodzujúca pocit nasýtenia, preto sa často používa v rôznych diétach.
Český výrobok.
ZLOŽENIE
100% múka z ryže.
SKLADOVANIE
Skladujte v suchu.
NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 G
Energia 1464 kJ / 350 kcal
Tuky 0,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 74,3 g z toho cukry 0 g
Bielkoviny 8,8 g
Soľ 0 g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár