NATURAL JIHLAVA Ryžový ocot sladký BIO 250ml
Ryžový ocot v bio kvalite
Popis
Ide o tradičnú prísadu ázijskej kuchyne nielen pri príprave sushi. Ryžový ocot však môžete použiť aj ako dochucovadlo pri príprave rôznych pokrmov. Môžete ho pridať do ryže po jej uvarení a pripraviť tak rizoto alebo inú ryžovú pochúťku. Ak by sme porovnali ryžový ocot s klasickým fermentovaným octom, tak ryžový ocot je sladší, menej kyslý a veľmi jemný. Tento ryžový ocot je v BIO kvalite. Prípadný kal, usadenina nie je na závadu.
Zloženie
voda, nelúpaná ryža bio, ryžové otruby bio, koji (aspergillus oryzae)
Nutričné hodnoty
Energetická hodnota 59kJ/14kcal
Tuky 0g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 0g
z toho cukry 0g
Vláknina
Bielkoviny 0g
Soľ 0g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.