Hlavnou výhodou Nutrikaše je zameranie na skupinu konzumentov, ktorí majú výživové obmedzenia alebo priamo alergiu na niektoré základné zložky potravín. Nutrikaše neobsahujú laktózu, cholesterol a sú prirodzene bezlepkové. Preto sú vhodné pre celiatikov, osoby so zvýšenou alebo vysokou hladinou cholesterolu a jedincov s alergiou na laktózu. Taktiež sú vhodné pre diabetikov, pretože má vyrovnané výživové hodnoty, vhodnú fortifikácii dôležitými prvkami, probiotickými kultúrami a zároveň je v receptúre využívaný na sladenie monosacharid s jednoduchším vstrebávaním, ktorý má priaznivý glykemický index.
Zdravé zloženie
Nutrikaše obsahuje mnoho prospešných látok vo vyrovnanom pomere. Hlavnou zložkou je tepelne upravená pohánka, spracovaná špeciálnou technológiou. Ďalej Nutrikaše obsahuje probiotické kultúry Bacillus coagulans, ktoré sú svojím prirodzeným skompletovaním, ktorý umožňuje výnimočne dlhú trvanlivosť a životaschopnosť pri bežnom skladovaní. Zapuzdrenie baktérií je tiež veľkou výhodou a zárukou efektívneho využitia pre tráviaci proces, pretože baktérie dobre odolávajú žalúdočným kyselinám, bezo zmien prechádzajú hornou časťou tráviaceho traktu a v plnej kondícii sa dostávajú do čreva, kde začínajú plniť svoju úlohu.
V neposlednom rade Nutrikaše obsahuje 10 starostlivo vybraných vitamínov a minerálnych látok, ktoré podčiarkujú filizofii Nutrikaše - Nutričné strava pre podporu organizmu. Primeraným spôsobom dopĺňajú základné prvky do organizmu a podporujú tak prirodzenú schopnosť imunity vyrovnávať sa z nežiaducimi vplyvmi okolitého prostredia a udržiavať organizmus v dobrej kondícii. Jedna porcia obsahuje 33% odporúčanej dennej dávky vitamínov a minerálov.
Nutrikaše obsahuje vitamíny B1, B2, B6, B12, E, C, kyselinu listovú, pantoténovú, niacín, biotín.
Kúzlo výroby
Nutrikaše sú vyrábané v praktickom jednoporciovom balenie do krabičky, ktorá obsahuje 3 porcie po 65g. Porcie sú balené jednotlivo, takže si Nutrikaši môžete kamkoľvek vziať sebou. Balenie do porcií sa sáčkov na najmodernejších technológiách garantuje presné dávkovanie všetkých zložiek Nutrikaše v správnom pomere.
Nutrikaše je nielen chutná, rýchlo a ľahko pripraviteľné, ale je tiež ekonomickou variantou bežné raňajky, desiaty alebo večere na ktorú ste boli zvyknutí.
Návod na pripravu
K príprave Nutrikaše stačí 150ml horúcej vody o teplote približne 80 C. Neodporúčame používať vodu vrelú z dôvodu neblahého vplyvu na probiotické kultúry Lactobacillus sporogenes. Pri vyšších teplotách sa časť baktérií znehodnotí a ich efektivita sa môže znížiť. Pri správnej príprave a dodržaní návodu na prípravu bude Vaša Nutrikaše funkčné moderné stravou.
Dávkovanie
Konzumujte 2-3 porcie denne pripravené podľa návodu. S ohľadom na hodnoty obsiahnutých látok je vhodné konzumáciu väčšieho množstva konzultovať s nutričným špecialistom.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.