Kváskovanie - ražná múka chlebová, kŕmenie materinského kvásku
Urobte si doma kvalitný kvások na chrumkavý chlieb. Jedna z najdôležitejších múk na kváskovanie, na zloženie a udržiavanie kvásku a pečenie ražného chleba.
Kváskovanie sa stalo veľkým trendom minulého roka a trvá dodnes. Chceli by ste zvládnuť toto umenie, ale zatiaľ ste si netrúfli? Skúste to s našimi múkami.
ZÁKLADOM JE SPRÁVNA MÚKA.
Zloženie: potravinárska raž
Alergénna zložka je v zložení vyznačená tučným písmom.
Prevádzka:
01 - mlyn Trnava
02 - mlyn Trebišov
Uchovávajte zabalené, mimo dosahu zdrojov tepla a vlhkosti
Hmotnosť: 1kg
Výživové údaje na 100g:
Energia: 1390 kJ / 330 kcal
Tuky: 1,6 g
z toho: nasýtené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 63 g
z toho: cukry: 3,1 g
Vláknina: 14 g
Bielkoviny: 9,5 g
Soľ: 0,05 g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.