Powerlogy Organic Almond Granola 400 g
Bezlepková BIO raňajková granola
Očarujúca kombinácia jemne pečených bezlepkových vločiek, mandlí, brusníc a prírodného kokosového cukru. Vychutnajte si zladenie sladkej chuti a optimálnej hladiny cukru v krvi. Chrumkavá BIO granola je vyrobená udržateľným spôsobom z certifikovaných organických surovín.
• Bez lepku, mlieka a rafinovaného cukru
• Chrumkavé müsli s mandľami a brusnicami
• Balenie obsahuje cca 7 porcií (1 porcia = 50 g)
• 10 g cukru na jednu porciu
Vlastnosti, vďaka ktorým sa na našu mandľovú BIO granolu môžete spoľahnúť:
- Bezlepkové ingrediencie v BIO kvalite.
- 100 % bez palmového oleja, emulzifikátorov a umelých konzervantov.
- 100 % prírodné suroviny, bez rafinovaného cukru.
- Menej rýchlych cukrov a vysoký obsah vlákniny pre postupné uvoľnovanie energie.
- Laboratórne testy na kontrolu ochratoxínov, aflatoxínov a oxidácie orechov.
Powerlogy Almond Granolu vyrábame v rodinnom ekologickom podniku. Je vyvinutá dvoma špecialistami na funkčné potraviny, ktorí za svoje receptúry získali už viac ako 10 medzinárodných ocenení Great Taste.
Granola spĺňa náročné kritériá kvality pre šetrné spracovanie surovín. Naším cieľom je nielen skvelá chuť, ale rovnako optimálny vplyv na organizmus a vysoká výživová hodnota. Veríme, že kvalitné jedlo mení myslenie, a preto je pre nás vývoj a kvalita každého jedného produktu dôležitou investíciou. A nie iba nevyhnutným nákladom.
Zloženie a charakteristika chuti
- Popis výrobku:Granola s chrumkavými mandľami, quinoou a brusnicami.
- Hmotnosť:400 g
- Zloženie:Bezlepkové ovsené vločky 55%, kokosový cukor 14%, pufovaná quinoa 5,5%, opekané kokosové lupienky 5,5%, sušené brusnice 4,4%, mandle 4,4%, ľanové semienko 4,4%, sezamové semienka 3,3%, panenský kokosový olej 3,8%, soľ 0,6%.
- Alergény:Orechy
- Vyrobené na:Portugalsko
Výživové údaje na 100 g
- Energetická hodnota1783 kJ/ 425 kcal
- Tuky15,0 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny7,4 g
- Sacharidy58,2 g
- z toho cukry20,2 g
- Vláknina6,8 g
- Bielkoviny10,9 g
- Soľ0,13 g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.