Bezlepková čokoládová tyčinka 70 %
Výberová 70% čokoláda Bean-to-Bar, kakao odrody Criollo s lieskovými orechmi a trstinovým cukrom. Bez palmového oleja, mlieka a konzervantov. Vyrobená na Slovensku.
- BEZ SÓJE
- BEZ MLIEKA
- BEZ LEPKU
- BEZ PALMOVÉHO OLEJA
- VEGAN
Štandardy kvality a unikátne vlastnosti, ktoré sa nám podarilo dosiahnuť:
- Bez mlieka, bez lepku, bez lecitínu, bez arašidov a akýchkoľvek palmových olejov či konzervantov.
- Výroba Bean-to-Bar, čo znamená, že kakaové bôby sa pražia, melú a spracovávajú priamo na Slovensku.
- 70 % obsah kakaa (odroda Criollo)
- Výberové ingrediencie v špičkovej kvalite.
- Detailné laboratórne testy na kontrolu ochratoxínov, aflatoxínov a oxidácie orechov.
Powerlogy čokolády spĺňajú najvyššie kritériá kvality a ich cieľom je nielen výnimočná chuť, ale aj vysoká výživová hodnota a funkčnosť.
V Powerlogy je našou vášňou progresívna a efektívna životospráva.
Ako vznikla bezlepková Power 70% čokoláda
V Powerlogy chceme pomôcť zlepšovať stravovacie návyky rodín a to hlavne v prípade raňajok a snackov.
Čokoláda je jednou z najobľúbenejších sladkostí, no bohužiaľ nie v kvalite a štandardoch, ktorými by mohla naozaj prispieť k vylepšenej životospráve. Po dlhom vývoji a testovaní napokon vznikla nová receptúra unikátnej výberovej čokolády s celými lieskovcami a trstinovým cukrom.
Množstvo orechov a kakaa, ktoré je bežne dostupné na trhu, totiž podlieha oxidácii a často obsahuje aflatoxíny. My sme sa však rozhodli pre najvyššiu kvalitu. Aj preto máme ambície exportovať do zahraničia, kde je v našom segmente akceptovaná len 100 % kvalita.
Prečo sme prišli s novou receptúrou?
Ako viac automaticky neznamená lepšie, tak ani menej nie je vždy horšie. My v Powerlogy neustále sledujeme a konzultujeme s odborníkmi najnovšie poznatky z oblasti stravovania. V oblasti funkčných potravín sa práve vo svete mení paradigma maximalizácie na optimalizáciu. A to je aj hlavným cieľom Powerlogy – pripravovať funkčné potraviny čistej chuti pre kultiváciu HUMAN POWER.
Kultivácia nie je maximalizácia, ale optimalizácia.
Čokoládu neustále testujeme a keďže pracujeme s čerstvými kakaovými bôbmi, tak každý rok pracujeme s aktuálnou odrodou.
Nový zber kakaa (Criollo), znamená pre situáciu na trhoch aj výrazne vyššiu cenu. Rovnako javorový cukor sme pre neekologické dodávanie letecky z Kanady nahradili ekologicky a udržateľne pestovaným trstinovým cukrom.
Zloženie, funkčnosť a kvalita našej 70% čokolády, samozrejme, ovplyvnená nie je. Chuť a zážitok sme podľa nás zároveň ešte vylepšili. Cenu meniť nechceme, preto meníme gramáž z 60 g na 50 g. Zmena je aj na základe vašej spätnej väzby, praktickosti a priemernej odporúčanej dennej dávky.
Veríme, že vám Powerlogy čokoláda bez lepku bude prinášať ešte lepšiu silu čistej chuti.
Tešíme sa na vašu spätnú väzbu.
Zloženie a charakteristika chuti
- Popis výrobku:Bean to Bar čokoláda s lieskovcami 70 %.
- Hmotnosť:50 g
- Zloženie:Kakaová hmota odrody Criollo, trstinový cukor, lieskové orechy 16 %, kakaové maslo.
- Alergény:A (orechy), kakao
- Krajina pôvodu suroviny:Kolumbia, Turecko
- Vyrobené na:Slovensko
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.