PROBIO BIO špalda veľká Kernotto
Zloženie:
špaldové kernotto* BIO.
* alergén
Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1560 kJ / 370 kcal;
tuky: 3,4 g;
nasýtené mastné kyseliny: 0,42 g;
sacharidy: 66,8 g;
cukry: 66,8 g;
bielkoviny: 13,7 g;
soľ: 0 g.
Poľnohospodárska produkcia:
Česká republika.
Skladovanie:
Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu najviac 75%.
Použitie:
Špaldové kernotto vzniká lúpaním a brúsením špaldy. Tento postup urýchľuje varenie. Kernotto je vhodné do polievok, karbonátok, na dusenie a je vynikajúci ako príloha. Vhodné ako príloha k zeleninovým či mäsovým jedlám, ako zavárka do polievok, kaší, nátierok, nočkov, šalátu a dezertov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár