PROVITA kokosový cukor 400g
- 2,75€
- Bez DPH: 2,29€
- Dostupnosť: Vypredané
- Výrobca: Provita
- Kód produktu: 3713
- Cena vo vernostných bodoch: 355
DORUČENIE & PLATBA
- pri objednávke nad 70€ doprava ZADARMO
- osobný odber IHNEĎ
- objednávky vytvorené do 14:00 hod posielame v deň objednávky
- vaša objednávka vám pride do 24 až 48 hodín
- platba kartou alebo dobierka
- možnosť vrátiť tovar do 14 dní - preplatíme vám náklady
- sme overený slovenský predajca - rodinná firma, ktorá je na trhu od roku 2009
Cukor z kokosových kvetov.
Zloženie: cukor z kokosových kvetov.
Výživové údaje v 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1598 kJ / 382 kcal;
tuky: 0 g;
nasýtené mastné kyseliny: 0 g;
sacharidy: 93 g;
cukry: 90 g;
vláknina: 0 g;
bielkoviny: 0 g;
soľ: < 0,09 g.
Krajina pôvodu: Indonézia.
Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade.
Použitie:
Cukor kokosový je vyrábaný z nektáru kokosových paliem. Pri zbere sa najskôr kvety zhodia na zem, narežú a pomerne veľké množstvo tekutého nektáru sa začína stáčať do nádob. Následne je tekutina pomaly zahrievaná do skaramelizovania a prudko schladená, čím vznikajú kryštáliky cukru.
Jemná chuť cukru je podobná skôr karamelu, nenechajme sa zmiasť charakteristickou vôňou a chuťou kokosových orechov. Sladivosť je porovnateľná s klasickým bielym repným cukrom.
Toto prírodné sladidlo má široké využitie v studenej aj teplej kuchyni. Hodí sa do nápojov, smoothies alebo len tak do čaju. Používa sa tiež pri príprave granol, palaciniek, nepečených dezertov či ranných kaší.
Vedeli ste, že…
… zatiaľ čo kokosový cukor je vyrábaný z kvetového nektáru kokosových paliem, zdrojom cukru palmového je miazga rôznych druhov paliem? Ide teda o dva rozdielne cukry.
DORUČENIE & PLATBA
- pri objednávke nad 70€ doprava ZADARMO
- osobný odber IHNEĎ
- objednávky vytvorené do 14:00 hod posielame v deň objednávky
- vaša objednávka vám pride do 24 až 48 hodín
- platba kartou alebo dobierka
- možnosť vrátiť tovar do 14 dní - preplatíme vám náklady
- sme overený slovenský predajca - rodinná firma, ktorá je na trhu od roku 2009