Použitie: Špaldové vločky vynikajú svojou charakteristickou chuťou po orieškoch. Sú veľmi ľahko stráviteľnou a vysoko nutrične hodnotnou potravinou. Vločky môžete pridať do müssli, pripraviť z nich kašu alebo zahustiť polievky či omáčky.
Špaldové vločky sa získavajú tak, že sa obilné zrno navlhčí v pare a potom sa lisuje. Špalda obsahuje horčík a vitamíny skupiny B, vrátane vitamínu B17, ktorý pôsobí preventívne proti nádorovému bujneniu.
Zloženie: vločky špaldové instantné *.
* alergén
Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1530 kJ / 362 kcal;
tuky: 1,5 g;
nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g;
sacharidy: 68 g;
cukry: 6,5 g;
bielkoviny: 14 g,
soľ: 0,5 g.
Krajina pôvodu: Taliansko.
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 20 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70% v tme.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.