Extra horká čokoláda s vysokým podielom kakaa. Čokoláda je vyrobená tradičným spôsobom dlhého konšovania vo Švajčiarsku a na jej výrobu bolo použité kakao z Bolívie a sušené trstinová šťava Rapadura.
Rapadura dodáva čokoláde jemne karamelovú chuť a minerálne látky, prítomné v trstinovej melase.
Výrobok pochádza z fair trade projektu Hand In Hand, čo je spravodlivý obchod, ktorý garantuje farmárom z rozvojových krajín spravodlivú odmenu a zakazuje otrockú a detskú prácu.
Obsah kakaovej sušiny najmenej 70%.
ZLOŽENIE
Kakaová hmota, sušená trstinová šťava Rapadura, kakaové maslo, kakaový prášok, bourbon vanilka. Všetky zložky pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva a sú v bio kvalite.
Môže obsahovať stopy škrupinových plodov, sóje a mlieka.
Skladujte v suchu a chráňte pred teplom.
NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 G:
Energia: 2580 kJ / 622 kcal
Bielkoviny: 7,0 g
Sacharidy: 20 g
Tuky: 56 g
Kakao min.: 85%
KRAJINA PÔVODU:
Švajčiarsko
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.