Ryžové cestoviny sú obľúbené vďaka svojej veľmi jemnej chuti. Výborne sa hodia k zeleninovým jedlám alebo aj k pokrmom z mäsa.
PRÍPRAVA
Rezance vysypte do vriacej vody a nechajte variť cca 8-10 minút. Rezance sceďte, prepláchnite studenou vodou, nechajte odkvapkať a chvíľku odstáť. Ryžové rezance môžete pridať do polievky alebo môžete podávať ako prílohu.
ZLOŽENIE
Ryžová múka (90%), voda (10%)
NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100G
Energia 1512kJ/356 kcal
Tuky 0g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1g
Sacharidy 82g z toho cukry 0g
Vláknina 1,1g
Bielkoviny 6,4g
Soľ 0,1g
SKLADOVANIE
Skladujte v suchu.
KRAJINA PÔVODU
Thajsko
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár