Tradične sa používa na zahusťovanie polievok, omáčok, pudingov či dezertov, pričom dodáva pokrmom unikátne hladkú a jemnú konzistenciu.
Ohnivo štipľavá zmes korenia, vhodná na pokrmy mexickej kuchyne.
Zmes kvetov a korenia s cukrom (BIO)
Babičkina zmes korenia na pečené mäso
Zmes korenia pre milovníkov talianskej kuchyne
Chakalaka – chuť Južnej Afriky
Zmes korenia na grilované burgery
Zmes korenia na steaky a grilovanie
Ryžový ocot v bio kvalite
Červená kari pasta
Vianočné cukrovanie je koreniaci prípravok s cukrom.
Hranolky ešte nikdy nechutili tak dobre!
Vďaka tejto úžasnej zmesi korenia na zimnú zeleninu si zamilujete karfiol, kel, červenú repu alebo inú zimnú zeleninu
Máte radi ostré? Potom vás naša Harissa určite nesklame!
Umami je korenia zmes, ktorá dodá jedlu neodolateľnú, tzv. piatu chuť.
Zaujme predovšetkým príťažlivou textúrou a vyváženou chuťou, ktorá kombinuje zemité a slané tóny.
Tie najlepšie sušené paradajky zo Sicílie.
Užite si tie najlepšie olivy zo slnečnej Sicílie.
Nakrájané sušené paradajky v oleji.
Najlepšie artičoky z Niscemi (Sicília), spracované čerstvé po zbere.
Nastavenie