Zaujímavá aromatická kombinácia rôznych druhov korenia je veľmi chutnou záležitosťou. Čerstvo namleté sa hodí na pikantné dochutenie takmer každého jedla: do čerstvo uvarených cestovín, k rybe, ryžovým pokrmom a zelenine. Kvôli jeho ostrosti by mal byť dávkovaný s obozretnosťou! Presne vieme, kde naše korenie rastie.
Korenie farebné - čierne korenie, biele, ružové a zelené korenie
Zaujímavá aromatická kombinácia rôznych druhov korenia je veľmi chutnou záležitosťou. Čerstvo namleté korenie sa hodí na pikantné dochutenie a vizuálne ozvláštnenie do čerstvo uvarených cestovín, do polievky, k mäsu, ryžovým pokrmom a zelenine.
SONNENTOR plus: Presne vieme, kde náše korenie rastie :)
Zloženie: čierne, biele, červené, zelené korenie bio
Čierne korenie sa zberá ešte nezrelé a suší sa. Korenie, ktoré sa zberá už zrelé a usuší sa, má krásnu červenú farbu. Biele korenie sa zberá zrelé a nechá sa namočné niekoľko hodín vo vode a až potom sa suší.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.