Sonnentor Bio Paprika sladká 40g
Paprika - "sladká, jemná, červená". Myšlienkový skok od papriky k Maďarsku je veľmi blízky, pomohla teda táto krajina paprike predsa viac ku sláve?
- Maďarské pokrmy ako je kura na paprike a guláš žijú zo sladko-dymového, nežného a viac alebo menej ostrého aróma tohto tmavo červeného prášku
- Paprika sa ale teší obľube aj vo zvyšku sveta. Je súčasťou mnohých marokánských korenených zmesí a je ako taká rado pridávaná do typickej marokánskej polievky - Tajines
- Tiež v španielskej tortile je červený prášok nevyhnutný, pričom uprednostňuje sa o niečo ostrejšie variant
- Paprika je mnohostranná a neexistuje takmer nič k čomu by sa nehodila. Kto ju má rád, tomu sa odporúča trocha experimentovanie
Paprika je mnohostranná a neexistuje takmer nič k čomu by sa nehodila. Kto ju má rád, tomu sa odporúča trocha experimentovanie.
Tip: Pri vysokých teplotách paprika horkne. Zahrievanie papriky v horúcom oleji by sme sa teda mali radšej vyhnúť
Obsah: 40g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár