Sonnentor Senovka grécka BIO 120 g
Naklíčené si ich môžete vychutnať už po niekoľkých dňoch a ich sila a pikantnú chuť vás iste milo prekvapí. Pri klíčení vonia po kari. Senovka sa používa na dochutenie, do omáčok a v Indii aj ako náhradka kávy. Klíčky senovky sa skvele hodia aj k cestovinovým pokrmom.
Návod na prípravu: Doba namáčanie: 6-8 hodín, potom opláchnuť, doba klíčenie: 2 dni v tme, potom 2-4 dni na svetle, ideálna teplota: 18-20 ° C, 2 x denne oplachovať. TIP: Výhonky skonzumujte čo najskôr, prípadne možno 2-3 dni uchovať v chladničke - inak zhorknú. Pred konzumáciou ešte opláchnuť teplou vodou.
Zloženie:
Senovka grécka bio (Trigonella foenum graecum)
Skladovať v suchu a chlade.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár