Steviola fluid - tekuté sladidlo (50ml)

Neohodnotené
Značka: Steviola
Dostupnosť Momentálne nedostupné
Kód: 341
€3,60 €3 bez DPH
Steviola fluid - tekuté sladidlo (50ml)
Neohodnotené
Značka: Steviola

V posledných rokoch narastá záujem o nízkoenergetické ako aj diétne potraviny. V súčasnosti sa zvýžil záujem najmä o sladidlá na stéviovom základe, ktoré majú veľa požadovaných vlastností, ako sú sladkosť, rozpustnosť, stabilita, nízka energetická hodnota, a to bez toxických a karcinogénnych účinkov. 

Steviola® Fluid je tekuté sladidlo na báze glykozidov steviolu vyrobené z rastliny Stévia cukrová - Stevia Rebaudiana Bertoni. Je vhodné najmä pre ľudí trpiacich cukrovkou, obéznych ľudí a ľudí trpiacich vysokou kazivosťou zubov. 
 Sladivé látky - glykozidy steviolu, extrahované zo Stévia cukrová - Stevia Rebaudiana Bertoni, majú nulovú kalorickú hodnotu. 

Odteraz si môžete vychutnať svoje obľúbené jedlá a zákuzky bez ľútosti. Steviola® Fluid - tekuté sladidlo zo Stévie cukrovej je vhodné na varenie, pečenie, na sladenie ovocia, nápojov, šalátov, omáčok a všade tam, kde chcete nahradiť cukor. 


Steviola® Fluid - tekuté sladidlo zo Stévie

  • vhodné na varenie, pečenie, na sladenie ovocia, nápojov, šalátov, omáčok, dezertov, ...
  • 100% prírodný produkt
  • má takmer nulovú kalorickú hodnotu
  • je 150x sladšie ako cukor
  • 100% bez cukru, 100% bezpečné pre vaše zuby

Zloženie: rastlinný glycerín, čistená voda, sladidlo: glykozidy steviolu E960 (v čistote 95-97%)
Neobsahuje: cukor, droždie, pšenicu, lepok, sóju, mliečne výrobky, vajcia, farbivá, arómy, umelé konzervačné látky ani umelé sladidlá! 
Dávkovanie: 2 - 3 kvapky zodpovedajú 1 kocke cukru. 

Informácie pre diabetikov: 0 SJ (BE)
Hodnota ADI: 4,17 ml na 50 kg hmotnosti denne. 


Priemerné výživové hodnoty
Energetická hodnota
Bielkoviny
Sacharidy:
- polyalkoholy
- cukry
Tuky:
- mastné kyseliny
Vláknina
Sodík
100 ml
736.1 kJ/ 176.7 kcal
0 g
0 g
76.3 g
0 g
0 g
0 g
1.2 g
0.54 g
0,11 ml/ 3 kvapky
0.8 kJ/ 0.19 kcal
0 g
0 g
0.08 g
0 g
0 g
0 g
0.001 g
0.059 g



Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: