Sójové miso je výživné slané ochucovadlo v bio kvalite, ktoré sa používa na zvýraznenie chuti. Môže sa použiť takmer ku každému jedlu, ale malo by sa pridávať v malých dávkach.
Miso je vhodné nevariť, ale pridávať až na konci varenia, aby sme neznehodnotili enzýmy a ďalšie prospešné látky, ktoré miso obsahuje.
Miso má pôvod v Japonsku, je to fermentovaná pasta zo sójových bôbov. Na výrobu misa sa nepoužívajú žiadne chemické prísady, farbivá ani sterilizácia.
ZLOŽENIE
Sójové bôby, morská soľ, aspergillus orizae. Z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva v bio kvalite.
SKLADOVANIE
Skladujte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Po otvorení skladujte v uzavretom obale v chladničke spotrebujte do 6 mesiacov od otvorenia.
NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 G
energetická hodnota 1028/246 kcal
tuky 11,8 g
sacharidy 2,1 g z toho cukry 0,8 g
bielkoviny 23,4 g
soľ 8,9 g
KRAJINA PÔVODU
Japonsko
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.