Miso je jednou z hlavných kulinárskych surovín Ázie. Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, ryže alebo obilia, ktorá sa používa najmä na prípravu miso polievok, na ochutenie restovaných jedál, do marinád, dressingov, omáčok a pod.
Toto miso je nepasterizované a je vyrobené prírodnou fermentáciou. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani umelé farbivá.
ZLOŽENIE
Sójové bôby bio, jačmeň bio, morská soľ, aspergillus oryzae (koji).
SKLADOVANIE
Skladujte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Po otvorení skladujte v uzavretom obale v chladničke.
NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 G
energetická hodnota 768 kJ/ 183 kcal
tuky 5,9 g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1 g
sacharidy 18,9 g z toho cukry 11,5 g
bielkoviny 11,1 g
soľ 11 g
KRAJINA PÔVODU
Japonsko
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár