Acerola, to je prírodný mega vitamín C v lipozomálnej forme s lecitínom. Spolu s prírodným vitamínom C chráneným pred degradáciou nano lipozómami, zároveň získate aj dávku lecitínu.
Acerola je tropické ovocie pôvodom z amazonského dažďového pralesa v Južnej Amerike známa ako barbadoská čerešňa.
Je vynikajúcim zdrojom antioxidantov a jednou z najväčších zdrojov prírodného vitamínu C na podporu nášho imunitného systému. Acerola obsahuje mimoriadne vysoké množstvo vitamínu C. V surovom stave obsahuje 1677,6 mg vitamínu C na 100 g. Pre porovnanie jeden citrón obsahuje od 30 do 50 mg na 100g
100g aceroly obsahuje z minerálov: Draslík – 146mg, Fosfor – 11mg, Horčík – 18mg, Meď – 0.1mg, Selén – 0.6µg, Sodík – 7.0mg, Vápnik – 12mg, Zinok – 0.1mg, Železo – 0.2mg
a vitamíny : kyselina listová – 14.0µg, Kyselina pantoténová – 0.3mg, Vitamín A – 767 IU, Vitamín B2 – 0.1mg, Vitamín B3 – 0.4mg, Vitamín C – 1677mg
Zloženie: demineralizovaná voda, vákuovo sušená acerola, lecitín slnečnicový geneticky nemodifikovaný, sorban draselný
POČET DÁVOK V BALENÍ: 20
Správne užívanie lipozomálnych vitamínov: Jednu dávku - 1 čajovú lyžičku lipozomálneho vitamínu C vylejte do 1dcl napr. pomarančového džúsu a vypite. Nepite ho priamo z lyžičky. Chuť lipozomálneho vitamínu C sa však v džúse takmer úplne zneutralizuje.
- Tuky (g) 10,66
- z toho nasýtené (g) 9,33
- Sacharidy (g) 8,8
- z toho cukry (g) < 0,1
Schválené úradom verejného zdravotníctva SR ako výživový doplnok pod číslom: VD/5545/2020
Dátum spotreby: na obale
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.